Regocom
Lista dvs. conţine 0 produse Vezi lista cerere ofertă
021 781 41260752 204 110

Politica de confidențialitate

S.C. REGO COM S.R.L.cu sediul in Bucureşti, Sector 5, Calea 13 Septembrie 115, bl. 111, ap. 3, tel. 021 781 41 26, email office@regocom.ro, avand CIF RO460971 si numar de inregistrare in Reg. Com. J40/9688/1991, Capital social 250 Lei, cont deschis la BANCA RAIFFEISEN BANK - AGENTIA MALL, cont IBAN RO78 RZBR 0000 0600 0292 4121 - RON, ✉ office@regocom.ro
Siteul web http://www.regocom.ro/ apartine si este administrat de catre S.C. REGO COM S.R.L., companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatoarele moduri:

 • E-mail office@regocom.ro
 • Telefonic 021 781 41 26
 • La adresa Bucureşti, Calea 13 Septembrie nr. 115, bl. 111, ap. 3, Sector 5.


Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, S.C. REGO COM S.R.L. isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor si e-mailurilor.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor S.C. REGO COM S.R.L. astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
 • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
 • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
 • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.


S.C. REGO COM S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de S.C. REGO COM S.R.L.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de S.C. REGO COM S.R.L.


Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care S.C. REGO COM S.R.L.si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
 • transportatorilor pentru livrarea comenzilor si pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor, 
 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanele vizate.


Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. REGO COM S.R.L.la adresa de email ✉ office@regocom.ro sau prin posta clasica la adresa Bucureşti, Calea 13 Septembrie nr. 115, bl. 111, ap. 3, sector 5.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email ✉ office@regocom.ro sau prin posta clasica la adresa Bucureşti, Calea 13 Septembrie nr. 115, bl. 111, ap. 3, sector 5.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

 

Rego Com SRL
Calea 13 Septembrie 115, Bl. 111, ap. 3, Bucuresti, sector 5
Telefon: 021 781 416, Fax: 021 410 92 91
office@regocom.ro

Copyright © 2014 Rego Com SRL. Toate drepturile rezervate. Design si programare