Regocom
Lista dvs. conţine 0 produse Vezi lista cerere ofertă
021 781 41260752 204 110

Politică mediu

Misiunea SC REGO COM SRL este de a acţiona prin inovare, competenţă şi eficienţă, pentru a-şi întări poziţia în topul producătorilor de produse de spălare şi sanitizare, printr-un management tehnic şi financiar dinamic şi flexibil la cerinţele clienţilor noştri.

Calitatea reprezintă pentru noi cea mai eficientă strategie concurenţială, pe care întregul personal întelege să o aplice pentru promovarea produselor noastre atât în relaţiile contractuale cu clienţii cât şi cu toate celelate parţi interesate. Această strategie este dublată de preocuparea permanentă pentru mediu şi îmbunătăţirea calităţii acestuia. Prin conducerea la cel mai înalt nivel, SC REGO COM se angajează să respecte legislaţia de mediu naţională, europeană şi internaţională în vigoare şi alte cerinţe de mediu (norme, reglementări, standarde) aplicabile organizaţiei din punct de vedere al impacturilor de mediu, pe care aceasta prin activităţile de producţie şi serviciile sale le crează sau le poate crea.

Obiective generale prioritare:

  • Conformarea cu legislaţia de calitate şi mediu aplicabilă.
  • Creşterea calităţii activităţilor produselor şi servicilor printr-o activitate eficientă şi eficace pentru atragerea de noi clienţi
  • Prevenirea poluării prin practici şi mecanisme de control adecvate pentru reducerea poluării.

SC REGO COM SRL a implementat în anul 2007 sistemul integrat de management al calităţii şi mediului.

Rego Com SRL
Calea 13 Septembrie 115, Bl. 111, ap. 3, Bucuresti, sector 5
Telefon: 021 781 416, Fax: 021 410 92 91
office@regocom.ro

Copyright © 2014 Rego Com SRL. Toate drepturile rezervate. Design si programare